Maaf,lama tak update!!

Standard

Salam… Apa khabar semua? Moga kita semua di dalam reda-Nya…

Mengapa tak update? Sering kali soalan ini dilontarkan dalam diri ini apabila teringatkan blog ini..Namun jawapan itu tak terjawab setelah sekian lama..

Hehe..hampir 2 minggu kan ke lebih…tak pasti pulak…namun yang pastinya jawapan ana ialah tiada hati untuk menulis dalam tempoh 2 minggu yang lepas..Mungkin kerana banyaknya maksiat yang penulis sendiri lakukan dan berlaku keterjauhan hubungan dengan Allah S.W.T sehingga menyebabkan rasa tak semangat pula untuk update blog ini…

Apa-apa hal pun syukran dan berbanyak terima kasih kepada yang menyokong dan sudi membaca tulisan-tulisan penulis yang tak seberapa ini..Maklumlah baru nak berjinak-jinak dalam bidang penulisan ini..Moga-moga kelak cita-cita penulis untuk menulis sebuah buku akan berjaya dengan latihan-latihan penulisan di dalam blog ini..Ameen…

Ya Allah, berikanlah kemudahan dan kekuatan buat hambamu yang hina ini untuk mengupdate blog ini..Ameen..

Sedikit la kot pesanan buat diriku dan sahabat-sahabat sekalian,

Peruntukkan 90% masa kamu untuk memperbaiki diri kamu kerana takut-takut kalau tidak digunakan untuk memperbaiki diri kamu, maka kamu akan gunakan masa itu untuk merosakkan diri kamu..

Renung2kan:)

Sekarang tengah layan lagu rasmi ISMA:)

p/s: Insyaallah, jumaat ini akan buat show nasyid di Majlis Walimah Qamarul Naim…doakansupaya kami dapat buat yang terbaik..Insyaallah kalau ada rakamannya nanti ana akan letakkan kat sini…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s